De Body Balans groepslessen van Sport34 zijn de perfecte combinatie tussen wellness en fitness. Iedereen kan meedoen aan deze trainingen, waar balans, soepelheid en ontspanning de belangrijkste doelen zijn terwijl we samen werken aan een gezonde balans van je lijf en je geest.

Stressvolle baan? Druk in je hoofd? Voel je je stijfjes of juist wat slapjes?

Body Balans is speciaal bedoeld om je weer helemaal in evenwicht te brengen, zodat je werkt aan je gezondheid terwijl je de stress van af voelt glijden. Gun jezelf een verantwoorde manier om steeds weer even terug in balans te komen met Body Balans van Sport34!

Een mix van het beste uit het

oosten en westen

Body Balans is een beproefde mix van het beste uit het Oosten en Westen, met elementen uit Pilates, Yoga en Tai Chi, maar dan zonder het zweverige of spirituele smaakje dat daar vaak aan kleeft. Je eigen professionele begeleidster Desirée Berghout neemt je mee door een serie oefeningen die ontspanning en inspanning combineren voor elke spiergroep in een complete workout voor elk niveau en voor alle leeftijden. Met een lekker muziekje op de achtergrond en begeleid door de stem van een professionele coach krijgt elk deel van je lichaam de aandacht die het verdient, zodat jij relaxt en gefocust de les uit wandelt, met een tevreden glimlach op je gezicht.