0514700247 info@sport34.nl

Wanneer je de diagnose kanker krijgt, verandert je leven. Er komen veel onzekerheden op je af. Vaak volgt er een intensief behandeltraject. Na afloop van het traject is het hard werken om de dagelijkse activiteiten weer op te pakken. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat sporten tijdens- en na de behandeling van kanker vermoeidheid vermindert en de kwaliteit van leven verbetert.

In november 2020 heeft Wybertha de opleiding Fitness Trainer Oncologie afgerond en is ze ingeschreven bij  https://trainennakanker.nl/vind_hulp/   (op dit moment de enige in de gemeente Sud-WestFryslân)

Vanaf heden is het mogelijk om in kleine groepen te trainen bij Sport34 in Koudum. Daarnaast bieden  we ook 1 op 1 training aan.

Omdat ieder mens uniek is beginnen we, voordat we gaan trainen, met een uitgebreide intake en wat testen. Vervolgens starten we rustig met trainen en maken we een trainingsschema op maat. Training bij een Fitnesstrainer Oncologie (FTO) is mogelijk als u drie maanden na de behandeling klachtenvrij bent óf een beweegadvies heeft meegekregen van een medisch specialist/ therapeut of eerder revalidatieprogramma.

Meer weten: neem gerust contact op.

 

De opleiding Fitnesstrainer Oncologie (FTO) is erkend door de Stichting Tegenkracht.

 

Stichting Tegenkracht biedt kankerpatiënten sportbegeleiding op maat, sportmedisch verantwoord en naar uw eigen wensen. www.stichtingtegenkracht.nl