0514700247 info@sport34.nl

Weg met de weegschaal

Wil je voor eens en voor altijd je overtollige kilo’s kwijtraken? Veel mensen gaan ervan uit dat afvallen betekent: ik ga minder eten en meer bewegen en dan gebeurt het vanzelf. Maar het zit net even anders. Als je overgewicht hebt is er iets uit balans geraakt in je lichaam. Het kan inderdaad dat je teveel (ongezonde) brandstof binnenkrijgt maar het kan ook zijn dat er een “systeem” ontregeld is geraakt zodat je motor niet meer goed draait. Ik ga graag met je aan de slag om de balans terug te krijgen. En dan niet voor even maar voor altijd. Het voordeel is dat je dan niet iedere keer opnieuw hoeft te beginnen.

Gezonde leefstijl

Twijfel je of je gezond eet door alle hypes die voorbijkomen in de media? Heb je het idee dat je onvoldoende uit je voeding haalt? Ik analyseer graag samen met jou je voedingspatroon. Voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Ik houd rekening met je beweegpatroon, werk en leeftijd. Voel je fit is mijn motto, dit gevoel gaan we samen creëren. Ik nodig je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik vind het belangrijk elkaar te kennen en na te gaan of mijn werkwijze bij je past. Daarna gaan we aan de slag.

Sport en Voeding

Wil je je als sporter optimaal voorbereiden op een wedstrijd? Voel je je altijd moe na een training? Heb je het idee dat je niet het optimale uit je sportprestaties haalt?
Herken je je in één of meer van deze (soortgelijke) situaties? Ik kan je hierbij helpen. Samen gaan we je huidige voedingspatroon en trainingsschema doornemen. Van hieruit adviseer ik je wat de beste voedingsmiddelen en tijden zijn om optimaal te kunnen presteren en goed te herstellen.

Mijn naam is Wybertha Brouwer en ik kom uit Bolsward waar ik mijn eigen praktijk heb.
Ik ben wekelijks te vinden bij Sport34 in Koudum.
(in de oneven weken op maandag en de even weken op dinsdag)
Ik heb altijd al een passie gehad voor alles wat met voeding en beweging te maken heeft.
Ik ben zelf een duursporter en geef een aantal uren training in de week. Daarnaast geef ik voedingsadvies met als doel o.a. afvallen, maar het kan ook zijn dat je kritisch wilt kijken of je gezond eet.
Wil je het maximale uit je sport halen en optimaal herstellen? Ook dan ben je welkom.
Ik heb diverse opleidingen op het gebied van voeding en bewegen afgerond.
Graag nodig ik je uit voor een (gratis) kennismakingsgesprek, ik vind het belangrijk om elkaar te leren kennen alvorens we het traject starten.

Meer weten: vraag meer informatie bij de balie of neem een kijkje op mijn site www.wyberthabrouwer.nl of mail naar info@wyberthabrouwer.nl

Graag tot ziens in Koudum!